Catching Fire

 
Jag vet inte vad jag skall börja. Jag och tretton andra personer var på biobesök idag och.. 
 
Innan filmen så var jag nog den som var mest taggad, så upprymd av känslor att jag ville bara skrika, sprattla och gråta. Jag satt där, min stirrande blick på duken som jag hoppades skulle tas undan så fort som möjligt. Mina kompisar som satt bredvid pratade med mig men orden kom lika snabbt in som ut för jag var så uppspelt. 
Duken dras undan och Lionsgate täcker upp allting. I detta ögonblick så kollade jag på min kompis bredvid mig, som förövrigt är lika förälskad i böckerna och filmerna som jag, och vi visste inte vad vi skulle ta vägen. 
 
Filmen var så himla bra, så oerhört sjukt bra att när jag gick ut från bion så ville jag bara krama om alla personer som fanns där för jag hade så mixade känslor. Alla dagar i veckan att man spenderar 90 kronor för en film som denna. Redan nu vill jag se om filmen. Helst med personer som verkligen har ett hungerspelshjärta för då förstår dem varför man kanske blir helt knas.
 
Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag längtar till Mockingjay. 
Mycket bra film, med mycket, mycket bra sällskap. Det enda som suger nu är att alla sover, så det finns ingen att fangurla med hela natten. Är så upprymd så vill egentligen bara NJSNFDJBNSALDFNafnjsndj. Sådär, nu känns det lite bättre. 

Piano Cover - Kingdom Hearts

Hoppas ni står ut med mig lite, sista sången jag laddar upp denna månaden skulle jag tro. Och som vanligt så är jag verkligen jättetacksam för att om ni lyssnar, det betyder jättemycket. 
 
https://soundcloud.com/pontuslundell/beloved
 
 

Heereee we go again.

Nu har det blivit så att jag lagt upp en till låt, lyssna gärna på det och ge feedback om ni vill, tack! 
 
https://soundcloud.com/pontuslundell/kossar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är det dags

Nu är det så att jag har skaffat ett soundcloudkonto där jag lägger upp lite låtar som jag spelat på piano, skulle verkligen inte ha något emot om du tog din tid och lyssnade. Tack!
 
https://soundcloud.com/pontuslundell/alive  - Det kommer också komma låtar jag skrivit själv så småningom.
 
 
 

Mama

Tydligen ska jag och några kompisar som kommer hit senare se Mama. Filmen som gjorde så jag inte vågade gå på toa med stängd dörr, filmen som gjorde att jag inte kunde sova på två veckor. Ja, ni förstår min poäng. Om jag inte bloggar på ett tag så är det för att Mama har kidnappat mig. 
 
 
...Varför gick jag ens med på detta.

Topp tre!

 
 
Frågan är ju varför denna bilden blev så liten, men där har du massa bra serier att kolla på!

Glädje

När man är så glad så man vill bara krama alla man ser och sprida sin glädje och lycka till er alla andra.
 
 
 
 
 

RSS 2.0